Εκπληκτική πρεμιέρα για την Στεφανίδη: Πρώτη στο Pole Vault Summit στο Ρίνο

Εκπληκτική πρεμιέρα για την Στεφανίδη: Πρώτη στο Pole Vault Summit στο Ρίνο Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την νέα αγωνιστική περίοδο για την Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, συμμετείχε στο pole vault summit στο Ρίνο και κατέκτησε την πρώτη θέση, καθώς ξεπέρασε τα 4,74 μέτρα.

Η τελευταία φορά που συμμετείχε στη διοργάνωση του Ρίνο η Στεφανίδη, ήταν το 2016, όταν και ξεπέρασε τα 4.71 μέτρα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει θέσει ως μεγάλους αγωνιστικούς στόχους για την τρέχουσα χρονιά, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης (1-3 Μαρτίου), καθώς και το Παγκόσμιο ανοιχτού, το οποίο θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ντόχα.

Μετά το Ρίνο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Βοστώνης (26/1) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει τους αγώνες της στην Καρλσρούη (2/2).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και όχι με το Βέλγιο

Αθλητισμός / Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και όχι με το Βέλγιο

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί απογοήτευση στους Βέλγους, οι οποίοι τον είχαν στις προοπτικές τους για το μέλλον, ωστόσο ο Καρέτσας δεν δίστασε να εκφράσει ξεκάθαρα την επιλογή του
LIFO NEWSROOM