Europa League: Οι κληρώσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Europa League: Οι κληρώσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ Facebook Twitter
0

Με την ηττημένη του ζευγαριού Γιαγκελόνια - Μπόντο Γκλιμτ θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Europa League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο. Το πρώτο ματς θα γίνει σε Πολωνία ή Νορβηγία στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 29 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται και στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 για τα πλέι οφ του Conference League αν αποκλειστεί από τη Μάλμε και συνεχίσει στο Conference League.

Επίσης έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, αν αποκλειστεί από τη Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa League τη νικήτρια του ζευγαριού Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM