Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετάει μικρόφωνο δημοσιογράφου μέσα σε λίμνη

Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετάει μικρόφωνο δημοσιογράφου μέσα σε λίμνη Facebook Twitter
EPA/MIGUEL A. LOPES
1

Με 0 γκολ και 0 ασίστ στους δύο πρώτους αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2016 και την Πορτογαλία αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο σούπερσταρ των Ιβήρων Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται σφοδρή κριτική.

Και είναι πιθανό όλη αυτή η πίεση που του ασκείται να έχει αρνητική επίδραση στην ψυχολογία του όπως φαίνεται από το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που μένουν οι Πορτογάλοι στη Λυόν. Τι ακριβώς συνέβη;

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας χαλάρωσης του Ρονάλντο μαζί με τους συμπαίκτες του, ένας ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού «CMTV» της εφημερίδας «Correio da Manha», πλησίασε τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε εάν είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα με τους Ούγγρους.

Ο Κριστιάνο όμως, φανερά εκνευρισμένος, πήρε το μικρόφωνο και το πέταξε σε μία κοντινή λίμνη χωρίς να δηλώσει το παραμικρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος άσος έρχεται σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφους του συγκεκριμένου μέσου.


Δείτε το βίντεο:

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια