«Fly Manolo Fly»: Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας

«Fly Manolo Fly»: Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας Facebook Twitter
Εμμανουήλ Καραλής - Φωτ.: Eurokinissi
0

Με μια σπουδαία εμφάνιση στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5,92 μέτρα.

Στον Εμμανουήλ Καραλή ανήκει πλέον το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, καθώς στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ της Πολωνίας κατάφερε επίδοση στα 5,92 μέτρα, ξεπερνώντας έτσι τα 5,91 μ. - ρεκόρ που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 4 Ιουλίου του 2015. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής άλμα στην καριέρα του.

Ο Ελληνας πρωταθλητής του επί κοντώ πήρε τη 2η θέση στον αγώνα στο Μπίντγκοτζ, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Ερνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες με άλμα στα 5,97 μέτρα. Ο 25χρονος Manolo πέρασε με την 1η προσπάθεια τα 5,55 μέτρα, με τη 2η προσπάθεια τα 5,75 μέτρα, με την 1η τα 5,82 μέτρα και έθεσε τον πήχη για πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,92 μέτρα με το δεύτερό του άλμα. 

Τόσο ο Εμμανουήλ Καραλής όσο και ο Έρνεστ Ομπιένα δοκίμασαν και στα 6,02 χωρίς επιτυχία.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο για την Εθνική νεανίδων στο τεχνικό ομαδικό του ευρωπαϊκού

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο
LIFO NEWSROOM
Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Αθλητισμός / Με 20 μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Τα 17 από αυτά κατακτήθηκαν στην κλασική κολύμβηση - Τα υπόλοιπα τρία ελληνικά μετάλλια (ένα χρυσό και δύο ασημένια) ήρθαν από τα ομαδικά αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης
LIFO NEWSROOM