Γαλλία-Γερμανία 0-1

Γαλλία-Γερμανία 0-1 Facebook Twitter
0

Η Γερμανία κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 και έγινε η πρώτη ομάδα του Μουντιάλ που προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς μετά από κεφαλιά του κεντρικού της αμυντικού Ματς Χούμελς.

Η Γαλλία προσπάθησε να απαντήσει αλλά είχε προβλήματα στην ανάπτυξη.

Η Γερμανία προκρίθηκε στους 4 για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Βραζιλία-Κολομβία.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Βαράν, Σακό (71' Κοσιελνί), Εβρά, Καμπάγ (73' Ρεμί), Πογκμπά, Ματουιντί, Βαλμπουενά (85' Ζιρού), Γκριεζμάν, Μπενζεμά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέβεντες, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (92' Κράμερ), Τόμας Μίλερ, Μεσούτ Εζίλ (83' Γκέτσε), Κλόζε (69' Σέρλε).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM