Χωρίς τον Πελέ η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

Χωρίς τον Πελέ η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Facebook Twitter
1

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ δεν θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο που ξεκινά σε λίγες ώρες λόγω προβλημάτων υγείας.

 

«Μόνο ο Θεός είναι πιο σημαντικός από την υγεία μου» ανέφερε ο 76χρονος θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού και συνέχισε: «Στη ζωή μου είχα πολλά κατάγματα, χειρουργικές επεμβάσεις, πόνο, παραμονή στο νοσοκομείο, νίκες και ήττες. Και πάντα σεβόμουν αυτούς που με θαύμαζαν» είπε ο Πελέ. 

 

Επίσης, πρόσθεσε πως είναι προσωπική του απόφαση, ενώ απολογήθηκε προς τους Βραζιλιάνους συμπατριώτες του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σαν Βραζιλιάνος, ζήτησαν από τον Θεό να ευλογήσει όλους όσους λάβουν μέρος σε αυτό το γεγονός». 

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πελέ (που ήταν φαβορί για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας) είχε εκφράσει αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, επικαλούμενος προβλήματα με τους χορηγούς του.

 

 

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM