Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πέταξε για Βουκουρέστι

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πέταξε για Βουκουρέστι Facebook Twitter
0

Μετά το καταπληκτικό παιχνίδι της Παρασκευής στο Καραϊσκάκη, η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Πιστή στα μεγάλα της ραντεβού τα τελευταία χρόνια η εθνική έδειξε μεγάλο πάθος στον τελευταίο αγώνα και ακόμα και την άτυχη στιγμή της ισοφάρισης η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ότι οι διεθνείς δεν θα φύγουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. 

Αν και το Βουκουρέστι, πέφτει λίγο μακριά, οι Έλληνες φίλαθλοι θα σταθούν για ακόμα μια φορά στο πλευρό της Εθνικής, χάρη και στην Aegean η οποία γεμίζει ένα αεροσκάφος της με έλληνες φιλάθλους, εκ των οποίων και 120 τυχεροί που κέρδισαν στο διαγωνισμό της.

Με εξασφαλισμένο το "πρώτο ημίχρονο" η εθνική χρειάζεται άλλα 90' λεπτά καλού παιχνιδιού στη Ρουμανία για να ταξιδέψει στη Βραζιλία και να είναι παρούσα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του επόμενου έτους. Η νίκη μας με 3-1 ναι μεν δίνει στην ομάδα ένα ισχυρό προβάδισμα, αλλά δεν είναι "καθαρή". Οι Ρουμάνοι θα κατακλύσουν το γήπεδο και αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, ενώ η εθνική τους ομάδα είναι σίγουρο ότι δεν θα παρατήσει το ματς. Αν δεχθούμε κάποιο γκολ σχετικά νωρίς, είναι πολύ πιθανόν το ματς να στραβώσει και η εθνική να δει τους κόπους δυο χρόνων να πάνε χαμένοι. Νίκη των Ρουμάνων με 2-0 ισοδυναμεί με βατερλό της εθνικής και αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2014.

Η εθνική λοιπόν πρέπει να μείνει προσηλωμένη, να παίξει το ποδόσφαιρο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και να μην επηρεαστεί από την "καυτή" έδρα. Σε αυτή την κατεύθυνση η πρωτοβουλία της Aegean θα παράσχει σημαντική και πρακτική βοήθεια. Αν και οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και έχουν συνηθίσει να παίζουν υπό αντίξοες συνθήκες, η εμψύχωση από τις εξέδρες είναι πολύ σημαντική, ακόμα και στις μέρες μας. Αυτό το λίγο "γαλάζιο" που θα εμφανιστεί στις εξέδρες μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Το αεροσκάφος Airbus A321, ειδικά ναυλωμένο από την Aegean, θα πραγματοποιήσει την πτήση Αθήνα-Βουκουρέστι-Αθήνα την Τρίτη 19/11, γεμάτο με 200 Έλληνες φιλάθλους που θα ταξιδέψουν δωρεάν, με αποκλειστικό στόχο να εμψυχώσουν την Εθνική μας ομάδα στον αγώνα για την πρόκριση. Η Aegean είναι επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει αποκλειστικά όλες τις μετακινήσεις των αποστολών της ομάδας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM