Ιταλός πυγμάχος με ναζιστικά τατουάζ αποβλήθηκε από την Ομοσπονδία

Ιταλός πυγμάχος με ναζιστικά τατουάζ αποβλήθηκε από την Ομοσπονδία Facebook Twitter
0

Ένας Ιταλός πυγμάχος αποβλήθηκε από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας της χώρας του, εξαιτίας των τατουάζ του με ναζιστικά σύμβολα.

Τα τατουάζ του 28χρονου, Μικέλε Μπρόιλι, καταγγέλθηκαν από πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή τον αγώνα που έδωσε -και έχασε- το περασμένο Σάββατο στην Τεργέστη, για την διεκδίκηση του τίτλου του Ιταλού πρωταθλητή στην κατηγορία των υπερελαφρών βαρών.

Ο αντίπαλός του, Χασάν Νουρντίν, ο οποίος είναι Μαροκινός μετανάστης, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ένιωσε «αηδία» όταν «είδε τα τατουάζ στο σώμα του Μπρόιλι να υμνούν τον ναζισμό», όπως και για τους «ρωμαϊκούς χαιρετισμούς του» στις κερκίδες. 

Ιταλός πυγμάχος με ναζιστικά τατουάζ αποβλήθηκε από την Ομοσπονδία Facebook Twitter

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η οποία χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» που επετράπη στον πυγμάχο να μπει στο ρινγκ με αυτά τα τατουάζ, ο Ιταλός είχε πολλά «ναζιστικά σύμβολα» στο στήθος του.

Η πειθαρχική επιτροπή της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, που συνεδρίασε σήμερα (23/9), αποφάσισε να αποβάλει τον Μπρόιλι από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τουλάχιστον έως τις 19 Νοεμβρίου, ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί για το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας που άνοιξε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM