Κιελίνι: Υπερβολική η ποινή στον Σουάρες για τη δαγκωνιά

Κιελίνι: Υπερβολική η ποινή στον Σουάρες για τη δαγκωνιά Facebook Twitter
2

Υπερβολική χαρακτήρισε την ποινή που επέβαλε η ΦΙΦΑ στον Λουίς Σοάρες το θύμα της επίθεσης του, o Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο ιταλός παίκτης αποφάσισε να συγχωρέσει τον ουρουγουανό επιθετικό, γράφοντας στο Facebook:  «Μέσα μου δεν υπάρχουν αισθήματα χαράς, εκδίκησης ή θυμού κατά του Σουάρες για κάτι που συνέβη στο γήπεδο και δεν πρέπει να λάβει περισσότερη έκταση. Μένουν μόνον ο θυμός και η απογοήτευση για ένα χαμένο ματς». Συμπληρώνει επίσης ότι «η τιμωρία που επιβλήθηκε μοιάζει να είναι υπερβολική».

Υπενθυμίζεται ότι η «καμπάνα» της ΦΙΦΑ ήταν αποκλεισμός του Σουάρες από εννέα αγώνες της εθνικής ομάδας, ημερολογιακό αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (και από συλλογικό επίπεδο) και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων. Παράλληλα του αφαίρεσε και τη διαπίστευση για το Μουντιάλ. Έφεση κατά της απόφαση θα καταθέσει η ομοσπονδία της Ουρουγουάης θεωρώντας την ποινή εξοντωτική.

Επίσης χορηγοί του Σουάρες, όπως η Adidas, αποφάσισαν μετά την πράξη του παίκτη να αποσύρουν τη χορηγία τους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια