Kobe Bryant και στο ποδόσφαιρο;

Kobe Bryant και στο ποδόσφαιρο; Facebook Twitter
0

Ο μεγάλος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ φαίνεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του ιταλικού ποδοσφαίρου κάτι που φάνηκε από τα ενθουσιώδη tweet του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η είδηση είναι ότι ο 36χρονος παίκτης των Λέικερς σκέφτεται να εμπλακεί ενεργά σε μια ιταλική ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα που παρουσιάζουν το ενδεχόμενο να γίνει ο Μπράιαντ ένας από τους βασικούς μετόχους της Μπολόνια που αγωνίζεται στη δεύτερη εθνική της Ιταλίας.

Ο νεοϋορκέζος δικηγόρος Τζο Τακοπίνα, ο οποίος είχε εμπλακεί με τα διοικητικά της Ρόμα στο παρελθόν, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά του συλλόγου και φαίνεται πως έχει στο τιμ και τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση του Τακοπίνα λόγω του ότι έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Ιταλία. Ο πατέρας του, Τζόε Μπράιαντ, έπαιξε μπάσκετ για πέντε χρόνια στη γειτονική χώρα σε Ριέτι, Ρέτζιο Καλάμπρια, Ολίμπια Πιστόια και Ρετζιάνα.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο 36χρονος γκαρντ των Λέικερς υπήρξε μέτοχος και της Ολίμπια Μιλάνο (σ.σ. γνωστή σήμερα ως Αρμάνι) στο μπάσκετ!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM