Μεξικό-Καμερούν 1-0

Μεξικό-Καμερούν 1-0 Facebook Twitter
0

Με το δεξί ξεκίνησε και το Μεξικό τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι Μεξικάνοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 επί του Καμερούν παρά τα δύο ακυρωθέντα γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μεξικό είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα σκόραρε δύο φορές, γκολ που ακυρώθηκαν λανθασμένα από το βοηθό διαιτητή ως οφσάιντ.

Το Μεξικό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ίδια όρεξη και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 61 με τον Περάλτα. Μετά το γκολ οι Καμερουνέζοι βρήκαν μέτρα στο γήπεδο και μπόρεσαν να απειλήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στην παράταση μάλιστα το Μεξικό έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του.

H έντονη βροχόπτωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.

H πρώτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε στον Α όμιλο και στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται οι Βραζιλία και το Μεξικό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM