11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ

Μίλτος Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα θα αφήσω το μήκος»

Μίλτος Τεντόγλου: Απειλεί με αποχώρηση αν αλλάξουν οι κανόνες στο άλμα εις μήκος Facebook Twitter
Μίλτος Τεντόγλου/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και του Παρισιού, εξέφρασε εκ νέου την έντονη αντίθεσή του στις προτεινόμενες αλλαγές στον κανονισμό για το άλμα εις μήκος. 

Μετά τον αγώνα του στο Diamond League των Βρυξελλών, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου, ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι, αν τελικά αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αποχωρήσει από το άθλημα.

Στον αγώνα των Βρυξελλών, ο Τεντόγλου κατέκτησε την τρίτη θέση με άλμα στα 8,15 μέτρα. Στο τελευταίο άλμα, ο Σάιμον Εχάμερ τον προσπέρασε για μόλις ένα εκατοστό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ ο Τζαμαϊκανός Γκέιλ πήρε τη νίκη με άλμα στα 8,28 μέτρα.

Μετά τον αγώνα, ο Τεντόγλου μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις του στον στίβο και τις συζητήσεις που γίνονται για αλλαγές στους κανονισμούς: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήξει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν. Από την άλλη, ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής. Είναι σκληρό να χάνεις από έναν αθλητή συνθέτων», σχολίασε.

Ο Τεντόγλου, που πλέον στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία για τον κλειστό στίβο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το άθλημα αν τελικά προχωρήσουν οι αλλαγές στους κανονισμούς: «Θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα. Σε αυτή την περίπτωση, θα αφήσω το μήκος», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τους όρους που ο ίδιος θεωρεί δίκαιους για το άθλημά του.

 
Αθλητισμός
0

11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM