Μουντιάλ 2022: «Κανόνες» για τις συντρόφους των Άγγλων παικτών, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα

Μουντιάλ 2022: «Κανόνες» για τις συντρόφους των Άγγλων παικτών, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα Facebook Twitter
Ο Χάρι Κέιν με την σύζυγό του, Κέιτι Γκούντλαντ (Φωτ.: Instagram)
0

Μία λίστα με κανόνες δόθηκε στις συζύγους και συντρόφων των ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθειά τους στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. 

Οι επικεφαλής της αγγλικής εθνικής ομάδας προειδοποίησαν τις λεγόμενες «Wags» ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου και σε μυστική συνάντηση τους δόθηκε μια λίστα με τα do’s και don’ts κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου 2022, σύμφωνα με τη Sun. 

Από τις συζύγους και συντρόφους των Άγγλων ποδοσφαιριστών ζητήθηκε να «ντύνονται σεμνά» δημοσίως και προειδοποιήθηκαν ότι δημόσιες επιδείξεις τρυφερότητας δεν γίνονται ανεκτές στο Κατάρ, αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ακόμη, ενημερώθηκαν ότι δεν πρέπει να πίνουν αλκοόλ δημοσίως, να ακούνε δυνατά μουσική, να τραγουδάνε, να φωνάζουν ή να συμπεριφέρονται «ανάρμοστα» την ώρα του καλέσματος σε προσευχή. 

Επίσης, απαγορεύεται να αφήνουν σκουπίδια- κάτι που στο Κατάρ μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως 6.000 λίρες και φυλάκιση ενός έτους. Επιπλέον, προειδοποιήθηκαν ότι αν βγάλουν selfies έξω από κυβερνητικά κτίρια αυτό πιθανότητα θα προκαλέσει ενέργειες της αστυνομίας. 

«Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εσείς και ο σύζυγος ή σύντροφός σας δεν είστε υπεράνω του νόμου εκεί», τους είπαν οι επικεφαλής της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σε συνάντηση τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τη Sun. 

«Κάθε κανονισμός υπάρχει για να προστατευτείτε τόσο εσείς όσο και ο σύζυγος ή σύντροφός σας σε περίπτωση αδιακρισίας. Είναι συνηθισμένα τα πρόστιμα και οι διώξεις», τους επεσήμαναν ακόμη. 

«Υπήρξαν πολύ ξεκάθαροι για τους κανονισμούς και έχουν ευθύνη να σιγουρευτούν ότι οι παίκτες και οι οικογένειές τους γνωρίζουν τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα», επεσήμανε πηγή που επικαλείται η Sun. «Δεν μπορούν και δεν πρόκειται να ανεχθούν καμία αντιπαράθεση ή περιστατικό που θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποφευχθεί με καλό σχεδιασμό», συμπλήρωσε η ίδια πηγή, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό οι σύζυγοι και σύντροφοι των παικτών να καταλάβουν ότι «το Κατάρ δεν είναι Αγγλία». 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM