Μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ντόνοβαν Μάρσαλ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Ντόνοβαν Μάρσαλ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο. 

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τρίτης. Την μπασκετική σεζόν 2022-23 είχε εντυπωσιακή παρουσία με τη φανέλα του Αμύντα, με μέσο όρο 18 πόντους. 

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ατζέντης του, Ζώης Χρήστου. «Ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματός μας. Όχι απλά ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικά νικητής! Ήσουν ένας από εμάς, μέρος του ελληνικού λαού», έγραψε σε ανάρτηση στα social media. 

«Όλοι μας σε αγαπήσαμε! Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι άνθρωποί σου, όπου έζησες και έπαιξες μιλούν για τον μεγάλο Ντόνοβαν. Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα! Περίμενα να σε δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως μου ζήτησες, εδώ στην Ελλάδα... Όμως, ο Θεός αποφάσισε να παίζεις στον ουρανό... Θα μας λείψει το χαμόγελό σου φίλε.... Θα είσαι πάντα μέρος της ζωής μου!», συμπλήρωσε.

 

«Δυστυχώς είναι αλήθεια», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος, για τον θάνατο του Αμερικανού μπασκετμπολίστα. «Μας είχε κερδίσει η ευγένεια και το ήθος του και περιμέναμε με ανυπομονησία να τον δούμε στη Νέα Σμύρνη. Η τραγική είδηση της απώλειάς του σε ηλικία 31 ετών μας σοκάρισε. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας D», σημείωνε ακόμη. 

Ο Ντόνοβαν Μάρσαλ ήταν ένας αθλητής που σε μικρό διάστημα παραμονής στην Ελλάδα πρόλαβε να διακριθεί για τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά του, ανέφερε η ομοσπονδία μπάσκετ. 

«Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του», σημείωνε η ανακοίνωση της ΕΟΚ. «Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της», ανέφερε ακόμη. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM