Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γκολομέεβ

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γκολομέεβ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε, ο Κριστιάν Γκολομέεβ στους ημιτελικούς των 50μ. πεταλούδα, κατά την 4η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης στην Κίνα.

Παρά την εντυπωσιακή επίδοσή του ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. 

Ο Γκολομέεβ σημείωσε επίδοση 23.24 καταρρίπτοντας το 23.36 που κρατούσε ο Ανδρέας Βαζαίος από τις 3 Δεκεμβρίου 2015, στο Ευρωπαϊκό της Νετάνια.

O χρόνος αυτός όμως τον έφερε στην 24η θέση της κατάταξης, 16 εκατοστά του δευτερολέπτου «μακριά» από τη 16άδα των ημιτελικών.


Ο Γκολομέεβ θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/12), όταν θα αγωνιστεί στη 10η προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο, αγώνισμα στο οποίο έχει την 21η επίδοση με 47.30.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Άννα Ντουντουνάκη θα μετάσχει στην 3η προκριματική σειρά των 100μ. πεταλούδα με ελπίδες πρόκρισης στους ημιτελικούς, αφού έχει τη 15η επίδοση με 57.77. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM