O Αντώνης Νικοπολίδης νέος προπονητής της Ανόρθωσης

O Αντώνης Νικοπολίδης νέος προπονητής της Ανόρθωσης Facebook Twitter
0

Νέος προπονητής της Ανόρθωσης θα είναι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη από χθες στην Κύπρο για συζητήσεις με την "Κυρία" του νησιού.

Εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στις επαφές, ο Νικοπολίδης θα διαδεχθεί στον πάγκο του συλλόγου τον Ζόρζε Κόστα, ο οποίος απολύθηκε στα μέσα της εβδομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

O παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Ανόρθωσης, Χρίστου Πουλλαίδη, όπως γράφουν τα Νέα. Η «κυρία» βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος απέχοντας εννιά βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM