Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα κάνει την τελετή έναρξης των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων του Αζερμπαϊτζάν

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα κάνει την τελετή έναρξης των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων του Αζερμπαϊτζάν Facebook Twitter
6

 

Ανακοινώθηκε χθες από τις επίσημες κρατικές πηγές τουΑζερμπαϊτζάν, ότι ο Δημήτρης Παπαιωάννου αναλαμβάνει τις τελετές έναρξης και λήξης των 1ων Ευρωπαικών Αγώνων που διοργανώνει η χώρα στο Μπακού το 2015.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανκοίνωση η τελετή έναρξης θα είναι μια γιορτή για την κουλτούρα τουΑζερμπαϊτζάν και θα αναδείξει το ρόλο της διοργανώτριας πόλης στη σύγχρονη Ευρώπη.

Ο κ. Παπαιωάννου δήλωσε: «Η πρόσκλησή μου να αναλάβω τις τελετές είναι ταυτόχρονα τιμή και πρόκληση. Σκοπός μου είναι να αφηγηθώ την παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία χρησιμοποιώντας στοιχεία της κουλτούρας του Αζερμπαϊτζάν με τρόπο που να είναι σύγχρονος, εφευρετικός και παιγνιώδης, σεβαστικός ωστόσο στον τεράστιο πλούτο και βάθος της»

Ο κ. Αζάντ Ραχίμοφ, Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας δήλωσε ότι οι αγώνες είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί το Μπακού και το Αζερμπαϊτζάν, παγκοσμίως.

Η κ. Κατρίν Ugwu διευθύντρια των τελετών δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε το Δημήτρη... Οι 6.000 εθελοντές θα ζήσουν εδώ την εμπειρία της ζωής τους, στο μεγαλύτερο show που έχει ποτέ οργανωθεί στο Αζερμπαϊτζάν».

Η τελετή έναρξης θα γίνει στο νεόδμητο εθνικό στάδιο της χώρας στις 12 Ιουνίου το 2015.

Σύμφωνα ωστόσο με το ΒΒC και άλλα σημαντικά ενημερωτικά μέσα της Ευρώπης, πίσω από τη λαμπερή όψη της κορυφαίας πετρελαιοπαραγωγικής χώρας υποβόσκει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα καταστρατηγούνται, κάθε φωνή αντίστασης φυλακίζεται και η λειτουργία της χώρας θυμίζει μια ιδιότυπη δικτατορία, με την ονομασία του προέδρου σε δρόμους, αεροδρόμια και οργανισμούς.

Στο κοινοβούλιο της χώρας, σχεδόν όλες οι έδρες καταλαμβάνονται από το κυβερνητικό κόμμα!

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα κάνει την τελετή έναρξης των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων του Αζερμπαϊτζάν Facebook Twitter
Το κτίριο των αγώνων, στο Μπακού
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM