Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Έλληνες που ξενύχτισαν στα playoffs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Έλληνες που ξενύχτισαν στα playoffs Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε του Έλληνες φιλάθλους που ξενύχτησαν για να βλέπουν τα ματς των Μιλγουόκι Μπακς μέχρι τους τελικούς της Περιφέρειας.

«Κατ' αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω που στηρίζετε την ομάδα μου και την οικογένειά μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ξενύχτια και πραγματικά να ξέρετε ότι νιώθω όλη την θετική ενέργεια που μου στέλνετε», ήταν το μήνυμα του «Greek Freak» στα ελληνικά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι δεν κοιμήθηκε για δύο ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των τελικών στην ανατολική περιφέρεια, όμως σημείωσε πως παρά το γεγονός πως οι Μπακς δεν πέτυχαν τον στόχο τους, να κερδίσουν το δεύτερο πρωτάθλημα NBA στην ιστορία τους, είχαν μία επιτυχημένη χρονιά. «Όμως λένε αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Αυτό θα κάνει εμένα και την ομάδα πιο δυνατούς», είπε ο Αντετοκούνμπο.


Οι Μπακς είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο NBA κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου αλλά έγιναν μόλις η έκτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια είτε στον τελικό της περιφέρειας είτε στο τελικό του NBA και στη συνέχεια έχασε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM