Ο Κασίγιας "δάνεισε" το πρόσωπο του σε γραφείο που ειδικεύεται στην υπεράσπιση θυμάτων τραπεζών

Ο Κασίγιας "δάνεισε" το πρόσωπο του σε γραφείο που ειδικεύεται στην υπεράσπιση θυμάτων τραπεζών Facebook Twitter
0

Ο Ικερ Κασίγιας, αρχηγός της ισπανικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ και τώρα της Πόρτο, "δάνεισε" την εικόνα του σε δικηγορικό γραφείο το οποίο ειδικεύεται στην υπεράσπιση θυμάτων τραπεζικών προιόντων.


Ο Κασίγιας έχει πέσει κι ο ίδιος θύμα των τραπεζών καθώς είχε επενδύσει 480 χιλιάδες ευρώ σε μετοχές της Bankia.  Ο  Jesús María de Arriaga Ruiz, διευθυντής του Arriaga Associates, παρουσίασε τον Κασίγιας ως εικόνα στην καμπάνια του γραφείου με μαρτυρίες από τον ίδιο τον αθλητή.


Μετά την έκθεση  δύο εμπειρογνωμόνων από την Τράπεζα της Ισπανίας, πολλοί από τους μετόχους που αγόρασαν μετοχές της Bankia λαμβάνουν ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις .


Το γραφείο Arriaga, που ειδικεύεται στην τραπεζική χρηματοδότηση και το τραπεζικό δίκαιο, υποστηρίζει ότι έχει κερδίσει 3.052 υποθέσεις, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό επιτυχίας  98%. Υποστηρίζει επίσης ότι έχει φροντίσει με την τακτική του να ανακτηθούν περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ για τους πελάτες του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM