Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίζεται, βρίζει ξανά τον πατέρα του και τον διώχνει από το γήπεδο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίζεται, βρίζει ξανά τον πατέρα του και τον διώχνει από το γήπεδο Facebook Twitter
Στέφανος Τσιτσιπάς/ Glomex
0

Το κακό του πρόσωπο έδειξε ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Κέι Νισικόρι. Ο Έλληνας τενίστας έβρισε τον πατέρα του και λίγα δευτερόλεπτα μετά τον έδιωξε από το γήπεδο. 

Το πρώτο σετ κόντρα στον Κέι Νισικόρι δεν ξεκίνησε καλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και μάλιστα ξέφυγε, λέγοντάς τους «άντε γ@@@σου». 

Έδιωξε τον πατέρα του από το box, με βρισιές προς αυτόν. Η κάμερα αργότερα, τον εντόπισε πιο ψηλά στην κερκίδα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το 2022, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέφυγε και μετά από break που δέχθηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ από τον αντίπαλο του έκανε τρομερή επίθεση προς το μέρος του πατέρα του.

«Είσαι μ@λ@κ@ς» είπε ο Στέφανος προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, στον οποίο στη συνέχεια είπε «φύγε».

Το 2023, στον ημιτελικό της Ρώμης, ο  Έλληνας τενίστας την ώρα που έπαιζε άκουσε τη μητέρα του να του μιλάει στη μητρική της γλώσσα, τα Ρώσικα, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί πάρα πολύ. Στο διάλειμμα την έβρισε και της είπε να φύγει από το box.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλ@@@ένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου”» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Τρελάθηκε με πανό για την Κύπρο ο Αταμάν και προκάλεσε την αποβολή του - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM