Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείστηκε η Ελλάδα στα 4x100μ. ελεύθερο ανδρών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείστηκε η Ελλάδα στα 4x100μ. ελεύθερο ανδρών Facebook Twitter
Τα προκριματικά των 4x100μ. ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες / ΕΡΤ
0

Εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε η ελληνική ομάδα στα προκριματικά των 4x100μ. ελεύθερο ανδρών.

Με το αγώνισμα αυτό ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της κολύμβησης στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η ελληνική συμμετοχή τερμάτισε όγδοη στην προκριματική σειρά της και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος. Μάλιστα, χωρίς τους Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολο Χρήστου να αγωνίζονται, η εθνική είχε λίγες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Οι Ανδρέας Βαζαίος (49.50), Παναγιώτης Μπολάνος (49.68), Στέργιος Μπίλας (48.70) και Οδυσσέας Μελαδίνης (49.59) τερμάτισαν σε 3:17.47 και περιορίστηκαν στην τελευταία θέση, μεταξύ των χωρών που είχαν πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε η Κίνα με χρόνο 3:11.62, και στη συνέχεια η Αυστραλία με 3:12.25, η Μεγάλη Βρετανία  με 3:12.49 και οι ΗΠΑ με 3:12.61.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα, την πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Στέφανος Ντούσκος πάει απευθείας στα προημιτελικά του σκιφ, καθώς τερμάτισε δεύτερος και προκρίθηκε απευθείας, ενώ ο «Άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας, αγγίζει την πρόκριση με σκορ 14.800.

Εκτός ημιτελικών στα 100μ. πεταλούδα έμειναν η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη.

 
Με πληροφορίες από ERT sports
 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM