Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εξαιρετική εμφάνιση Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εξαιρετική εμφάνιση Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων Facebook Twitter
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι / ΕΡΤ
0

Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων εκτελώντας εξαιρετικά το πρόγραμμά του, «αγγίζοντας» σχεδόν την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Μπορεί η προσγείωση να του «έφυγε» καθώς παραπάτησε, ωστόσο με 14.800 βαθμούς στην αξιολόγηση, ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Παρότι υπολείπονται αρκετοί ακόμα αθλητές, είναι σχεδόν απίθανο να μην πάρει την πρόκριση. Σημειώνεται πως η αξιολόγησή του στην εκτέλεση ήταν 8.500, ενώ ο βαθμός δυσκολίας ήταν 6.300.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα, την πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ο Στέφανος Ντούσκος πάει απευθείας στα προημιτελικά του σκιφ, καθώς τερμάτισε δεύτερος και προκρίθηκε απευθείας, ενώ έμειναν εκτός ημιτελικών στα 100μ. πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ sports 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM