Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στον αγώνα της Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στον αγώνα της Σάκκαρη Facebook Twitter
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών σήμερα στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία έκανε την «πρεμιέρα» της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραμένει στο Παρίσι και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα τένις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Μαρίας Σάκκαρη, έναντι της Ντάνκα Κόβινιτς.

Σημειώνεται πως το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε και την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, την πρώτη μέρα των αθλημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Ντάνκα Κόβινιτς, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-0, 6-1), και συνεχίζει ακάθεκτη στον επόμενο γύρο του μονού γυναικών στους Ολυμπιακούς του Παρισίου. Σημειώνεται πως η αθλήτρια τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ουκ ολίγες φορές οι γονείς του, έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην Μαρία Σάκκαρη.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM