Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα τρία σενάρια για την πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ στους «8»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα τρία σενάρια για την πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ισπανία, καθώς ηττήθηκε με 84-77, όμως ο Καναδάς έκανε το καθήκον του και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της Εθνικής για πρόκριση στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για να καταφέρει η Εθνική να προκριθεί αναγκαία συνθήκη είναι η νίκη στον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Αυστραλία. Όμως δεν αρκεί. Υπάρχουν τρία σενάρια για το μέλλον της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  1. Η Ελλάδα να νικήσει την Αυστραλία με... μισό πόντο και η Ισπανία να επικρατήσει του Καναδά. Έτσι, η Εθνική θα είναι τρίτη σε ισοβαθμία με τους Αυστραλούς και θα ελπίζει πως θα πάρει την πρόκριση ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του τουρνουά.
  2. Η Ελλάδα να νικήσει από 3 έως 9 πόντους την Αυστραλία και ο Καναδάς να επικρατήσει της Ισπανίας. Έτσι, η Εθνική θα είναι τρίτη σε ισοβαθμία με Αυστραλούς και Ισπανούς και θα ελπίζει πως θα προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του τουρνουά.
  3. Η Ελλάδα να νικήσει με 10 ή περισσότερους πόντους την Αυστραλία και ο Καναδάς να επικρατήσει της Ισπανίας. Έτσι, η Εθνική θα είναι δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία.

Φυσικά αν η Εθνική  ηττηθεί από την Αυστραλία υπάρχει μόνο ο δρόμος της επιστροφής στην Ελλάδα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM