Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του στο Europa League

Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του στο Europa League Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Πρεμιέρα απόψε για τον Ολυμπιακό στη League Stage του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν την Πέμπτη (22:00, Cosmote, ANT1) στο «Groupama Stadium» από τη Λιόν με στόχο να φύγουν από τη Γαλλία με θετικό αποτέλεσμα.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι ο τελικός της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο θρίαμβος με την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League πρέπει να μπει στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών του. «Τώρα πρέπει να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε, δεν έχει αξία τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, είμαι μία καινούργια διοργάνωση», σχολίασε ο Βάσκος. «Επειδή δεν ξέρουμε πόσοι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να περάσουμε, σκεφτόμαστε μόνο τις νίκες», πρόσθεσε.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλησε να αποκαλύψει το παραμικρό ως την τακτική προσέγγιση του αγώνα, θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι σε προπόνηση στον Ρέντη είχε δοκιμάσει σχηματισμό 3-5-2, με τερματοφύλακα τον Τζολάκη και την τριάδα Κάρμο, Πιρόλα, Ρέτσο κεντρικούς αμυντικούς.

Αν τελικά επιλέξει να υλοποιήσει την ιδέα του, τότε ο Ροντινέι και ο Ορτέγκα θα είναι οι δύο φουλ μπακ, στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Έσε, Στάμενιτς και Τσικίνιο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν ο Ελ Κααμπί με τον Βέλντε.

Στην περίπτωση που τελικώς ο Μεντιλίμπαρ μείνει πιστός στον τρόπο παιχνιδιού του και παίξει με 4-3-3 (ή 4-2-3-1), δεξί μπακ θα είναι ο Κοστίνια και ο Ροντινέι θα είναι δεξιός εξτρέμ, με σέντερ φορ τον Ελ Κααμπί και αριστερά του Μαροκινού τον Βέλντε.

Από την πλευρά της, η Λιόν καλείται να γυρίσει σελίδα πολύ γρήγορα, καθώς το ξεκίνημα της το πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό. Ο Γάλλος τεχνικός της αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχήμα 3-5-2 και αρχική ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Περί, Μάτα, Τσαλέτα-Τσαρ, Νιακατέ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Κακερέ, Μάτιτς, Τολισό, Αμπνέρ, Λακαζέτ και Όρμπαν.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM
Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM