Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε μετά από φτέρνισμα

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε μετά από φτέρνισμα- Τι είπε ο προπονητής του Facebook Twitter
Φωτ.: Χ
0

Ένα «έντονο φτέρνισμα» προκάλεσε σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή έναν «σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη».

Ο Βίκτορ Αντεμπόγιετζο, επιθετικός της Bolton Wanderers, επρόκειτο να συμμετάσχει σε αγώνα του Bristol Street Motors Trophy εναντίον της Barrow την Τρίτη, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω ενόχλησης στην πλάτη και στα πλευρά.

Ο προπονητής Ίαν Έβατ, ο οποίος ήδη αντιμετώπιζε απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, δήλωσε ότι ο πόνος φάνηκε να προκλήθηκε από ένα «πολύ δυνατό φτέρνισμα».

«Ο Βίκτορ έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη και το φτέρνισμα τον επιδείνωσε, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται», δήλωσε στην εφημερίδα The Bolton News.

Ο 26χρονος Αντεμπόγιετζο υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. «Ένιωσε έναν μικρό κρακ ανάμεσα στα πλευρά και ελπίζουμε να είναι απλώς πρόβλημα στο χόνδρο ή στους μυς, αλλά μέχρι να εξετάσουμε καλά την τομογραφία, δεν θα γνωρίζουμε», πρόσθεσε ο Έβατ.

Το συμβάν συνέβη μετά από μια σύγκρουση σε αγώνα με την Charlton, όπως διευκρίνισε ο προπονητής.

«Ήταν καλά εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά είχε ένα πολύ δυνατό φτέρνισμα. Ο Βίκτορ είναι δυνατός, ακόμα και τα φτερνίσματά του είναι δυνατά», σχολίασε ο προπονητής. «Μάλλον πρέπει να αρχίσω να αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου όταν οι παίκτες αρχίζουν να τραυματίζονται από φταρνίσματα».

Η Bolton είναι 18η στη League One με τέσσερις βαθμούς από τους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν. Κέρδισε τον αγώνα εναντίον της Barrow με σκορ 3-2.

Με πληροφορίες από SkyNews

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ