Πρόστιμα σε Ναν, Αταμάν και Γιαννακόπουλο από τη Euroleague 

Πρόστιμα σε Ναν, Αταμάν και Γιαννακόπουλο από τη Euroleague  Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε τις ακόλουθες πειθαρχικές αποφάσεις που αφορούν περιστατικά που συνέβησαν στην 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Turkish Airlines EuroLeague 2024-25.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα στον προπονητή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ, Εργίν Αταμάν, τον παίκτη της ομάδας, Κέντρικ Ναν και τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ανακοίνωση της Euroleague Basketball

«Στον κ. Εργίν Αταμάν, προπονητή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ Αθηνών, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ για σχόλια σχετικά με τη διαιτητική απόδοση, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Euroleague. Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ Αθηνών, επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη διαιτητική απόδοση, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Euroleague. Στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΩΡ Αθηνών επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ για σχόλια σχετικά με τη διαιτητική απόδοση που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Euroleague.

Ο κ. Κέντρικ Ναν, παίκτης του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ Αθηνών, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ για έλλειψη σεβασμού προς την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Παναθηναϊκού ΑΚΤΩΡ Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Euroleague».

 
 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sapir Berman: Η πρώτη τρανς διαιτήτρια σε διεθνή αγώνα θα σφυρίξει απόψε

Αθλητισμός / Sapir Berman: Η πρώτη τρανς διαιτήτρια σε διοργάνωση της UEFA - Πότε σφυρίζει

«Μπαίνω σε αυτό με βαθιά ταπεινότητα και ενθουσιασμό, ελπίζοντας να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, να υποστηρίξω τις αδελφές μου στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» πρόσθεσε
LIFO NEWSROOM