Πρώτη νίκη για Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Πρώτη νίκη για Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός Facebook Twitter
0

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Ρολάν Γκαρός.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε στην πρεμιέρα του φημισμένου τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι, την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (Νο 307 στον κόσμο) με 7-6, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η νίκη της Σάκκαρη ήρθε πιο δύσκολα του αναμενόμενου. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε 2-0, όμως η Μινέλα πήρε διαδοχικά πέντε γκέιμ και απέκτησε προβάδισμα.

Η Σάκκαρη αντέδρασε άμεσα, πήγε το σετ στο 5-5 και στο τάι μπρέικ αν και έχανε με 3-0, επικράτησε με 7-5, παίρνοντας πλεονέκτημα για την συνέχεια με 7-6 στα γκέιμ, μετά από μία ώρα και επτά λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο αποφασισμένη και εκμεταλλεύθηκε την κόπωση της αντιπάλου της. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα και μετά από 49 λεπτά τελείωσε τον αγώνα με 6-2 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο αθλήτριες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο Τατόι και στο πλαίσιο του Fed Cup, με την Σάκκαρη να επικρατεί άνετα στο μπαράζ ανόδου με 6-0, 6-1.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, θα είναι η 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο 23), που επεβλήθη άνετα της 20χρονης, Άνα Κόνιουχ (Νο 104) από την Κροατία με 6-0, 6-1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro 2024: Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά

Αθλητισμός / Euro 2024: Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά

Οι δύο αναμετρήσεις έχουν φαβορί, αφού Αγγλία και Ολλανδία θεωρούνται διεκδικητές του Euro 2024 - Ελβετία και Τουρκία έχουν δείξει ότι δεν είναι τυχαία οι εκπλήξεις της διοργάνωσης
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη

Αθλητισμός / Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, Νίκος Γκάλης και μία ομάδα 40 αθλητών και καλλιτεχνών στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα με το ξεχωριστό περφόρμανς OUR “Final Countdown” στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024
LIFO NEWSROOM
Το χρονικό του διπλωματικού επεισοδίου Γερμανίας-Τουρκίας, οι Γκρίζοι Λύκοι και το Πολιτικό Ισλάμ

Διεθνή / Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Γερμανίας-Τουρκίας μετά το σήμα των Γκρίζων Λύκων από τον Ντεμιράλ

Ο πανηγυρισμός του Τούρκου σκόρερ Μερίχ Ντεμιράλ με τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, έρευνα της UEFA και διπλωματικό επεισόδιο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ