Το πρώτο μήνυμα Μαρσέλο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Pame Olympiacos»

Το πρώτο μήνυμα Μαρσέλο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Pame Olympiacos» Facebook Twitter
Φωτ: @marcelotwelve/Instagram
0

Ο Μαρσέλο έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά την μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φορά λευκή μπλούζα και κόκκινο σορτσάκι ενώ παίζει με μια μπάλα ποδοσφαίρου.

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακός!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

Ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική ετήσιας ανανέωσης και θεωρείται βέβαιο, ότι θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της, τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο Europa League.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση  η ΠΑΕ Ολυμπιακός, «ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αναχθεί σε θρύλο. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους μερένγκες μετά από 15 χρόνια.

Η τροπαιοθήκη του στη Ρεάλ κάτι παραπάνω από γεμάτη. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με το εθνόσημο.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ έγινε από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους. Δέχθηκε κρούσεις από το MLS, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή του στην Ευρώπη».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM