Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν Facebook Twitter
EPA
0

Σαν να μην έφταναν τα υπόλοιπα- αγωνιστικά- προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με μια λιτή ανακοίνωση η «βασίλισσα» ανακοίνωσε ότι ο τεχνικός είναι θετικός στον κορωνοϊό, δίχως να δώσει διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του. Στις αρχές του μήνα ο Γάλλος προπονητής είχε μπει σε αυτοαπομόνωση, επειδή είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, αλλά το τεστ που είχε κάνει τότε ήταν αρνητικό, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Η ομάδα θα παίξει υπό την καθοδήγηση του βοηθού προπονητή, Νταβίντ Μπετόνι, το Σάββατο κόντρα στην Αλαβές. «Του μίλησα σήμερα το πρωί, αισθάνεται καλά», δήλωσε ο Μπετόνι όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ζιντάν.

Η περιπέτεια του Ζιντάν με τον κορωνοϊό έρχεται τη χειρότερη στιγμή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος τεχνικός δέχεται σφοδρές επικρίσεις έπειτα από σειρά κακών αποτελεσμάτων και κυρίως μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της «βασίλισσας» στο κύπελλο Ισπανίας από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας, την Τετάρτη.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

Αθλητισμός / ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

«Όταν γονάτισα, κοίταξα τον διαιτητή και είπα: ''Λυπάμαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι γυναίκα, και αυτός είναι άνδρας», δήλωσε η Στέφανι Τέρνερ, αρνούμενη έτσι το δικαίωμα της αντιπάλου της στον αυτοπροσδιορισμό
LIFO NEWSROOM