Ένας 18χρονος Κρητικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ένας 18χρονος Κρητικός Facebook Twitter
0

Ένας Έλληνας στο Wanda Metropolitano. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι υπέγραψε για τρία χρόνια τον 18χρονο τερματοφύλακα, Δημήτρη Σταματάκη. 

Ο Κρητικός γκολκίπερ γεννήθηκε στις 23/4/2003 και βρισκόταν στο «ραντάρ» των «ροχιμπλάνκος» από τον Μάιο του 2019, όταν τον είχαν επιλέξει μέσω δοκιμαστικών. Όμως το γεγονός ότι ήταν ανήλικος σε συνδυασμό με τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις λόγω πανδημίας, καθυστέρησαν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Σταματάκης μετέβη στην Ισπανία στα μέσα Απριλίου και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ανήμερα των 18ων γενεθλίων του. Αυτό που κάνει την περίπτωσή του μοναδική στα χρονικά, είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν ανήκε σε κάποια ομάδα.

Ενώ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρόμητου, από το 2018 γυμνάζεται αποκλειστικά στην εξειδικευμένη ακαδημία τερματοφυλάκων Athens Goalkeepers Academy, η οποία μάλιστα μνημονεύτηκε στην επίσημη ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο Σταματάκης θα προωθηθεί απευθείας στην Β΄ ομάδα του συλλόγου και θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει τουλάχιστον κάποιες προπονήσεις δίπλα στον σπουδαίο Γιαν Όμπλακ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM