Στο Πεκίνο οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022

Στο Πεκίνο οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 Facebook Twitter
1

Το Πεκίνο επελέγη να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 και γίνεται έτσι η πρώτη πόλη που θα έχει φιλοξενήσει και θερινούς και χειμερινούς αγώνες.

Η κινεζική πρωτεύουσα νίκησε το Almaty του Καζακστάν, στην ψηφοφορία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής την Παρασκευή. Οι ψήφοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το Πεκίνο το οποίο φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ήταν φαβορί. Παρά την έλλειψη φυσικού χιονιού το χειμώνα, το Πεκίνο θεωρήθηκε από τη ΔΟΕ ως μια αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή.

Η Almaty ήλπιζε να φέρει τους αγώνες στην Κεντρική Ασία για πρώτη φορά και να αυξήσει την προβολή του Καζακστάν στη διεθνή σκηνή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια