Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη

Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη Facebook Twitter
KLODIAN LATO / EUROKINISSΙ
0

Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς πρόκειται να γίνει ο αδελφός του, Θανάσης, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν σήμερα ξένα αθλητικά μέσα ενημέρωσης.

Πριν από μερικές ημέρες τα «ελάφια» φέρεται να ενέταξαν στο δυναμικό τους τον αδελφό του Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν, κάνοντας στη συνέχεια ακόμη πιο «οικογενειακό το κλίμα», με την προσθήκη στο ρόστερ, του Θανάση Αντετοκούνμπο, αδελφού του μεγάλου τους αστεριού, Γιάννη.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα αγγίξουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες ώρες μετά από την είδηση της συμφωνίας ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Ρικ Πιτίνο έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην παίκτη του για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, στο οποίο είχε παίξει δύο αγώνες με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015/16.

«Συγχαρητήρια στον Θανάση Αντετοκούνμπο, έναν υπέροχο άνθρωπο που δουλεύει πολύ σκληρά. Θα τα πούμε στο Μαϊάμι», έγραψε ο Ρικ Πιτίνο στο μήνυμά του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

Αθλητισμός / ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

«Όταν γονάτισα, κοίταξα τον διαιτητή και είπα: ''Λυπάμαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι γυναίκα, και αυτός είναι άνδρας», δήλωσε η Στέφανι Τέρνερ, αρνούμενη έτσι το δικαίωμα της αντιπάλου της στον αυτοπροσδιορισμό
LIFO NEWSROOM