Super League: Συνεδριάζει το μεσημέρι - Στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Super League Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League μετά την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη την οποία κατέθεσαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. 

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε αρχικό αντικείμενο την αποχή των διαιτητών , ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση μομφής, σε βάρος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Την πρόταση μομφής κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, και Άρης, ζητώντας να εκπέσει από το αξίωμά του, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης ζητούν να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον απόηχο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας και καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για τα τελευταία επεισόδια στου Ρέντη, που εκθέτουν ομάδες, οι οποίες δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των μελών, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν την στήριξη και άλλων συλλόγων. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM