Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Τι γνωρίζουμε για τις «εκπλήξεις» - Ποιοι σταρ θα εμφανιστούν

Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Τι γνωρίζουμε για τις «εκπλήξεις» - Ποιοι σταρ θα εμφανιστούν Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού και πληθαίνουν οι φήμες για το ποιοι σταρ θα εμφανιστούν στο στάδιο. 

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα έχει τίτλο "Records" και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Stade de France, από τις 22:00 (ώρα Ελλάδος) και για περίπου δύο ώρες, βάσει προγραμματισμού.

Η τελετή έναρξης στο Παρίσι προκάλεσε ποικίλα σχόλια και διθυραμβικά αλλά και καταδικαστικά, με ορισμένους ερμηνευτές και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Thomas Jolly να δέχονται ακόμη και απειλές θανάτου για ορισμένα μέρη της που θεωρήθηκε ότι προκάλεσαν το θρησκευτικό αίσθημα των Καθολικών πιστών, κυρίως.

Σε αυτό το πλαίσιο και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην τελική τους ευθεία, οι εικασίες αρχίζουν να αυξάνονται για την τελετή λήξης, την Κυριακή 11 Αυγούστου. Σύμφωνα με διάφορες πηγές και αναφορές που δημοσιεύει το ειδησεογραφικό σάιτ της Le Parisien, ο Thomas Jolly ετοιμάζει το τελευταίο σόου, όπου θα εμφανιστούν δύο διάσημα γαλλικά συγκροτήματα: Οι νικητές Grammy Phoenix και το ηλεκτρονικό δίδυμο AIR, που βρίσκονται φέτος σε περιοδεία για να γιορτάσουν την 25η επέτειο από το ντεμπούτο άλμπουμ τους 1998 "Moon Safari".

Η τελετή λήξης, που θα έχει τον τίτλο "Records", θα διαρκέσει περί τις δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France. Μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα επιχειρήσει να απεικονίσει έναν «φουτουριστικό κόσμο όπου οι Αγώνες έχουν εξαφανιστεί».

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra είπε στο ραδιόφωνο FranceInfo ότι είχε «απόλυτη εμπιστοσύνη» ότι ο Jolly και η ομάδα του θα «θαμπώσουν τον κόσμο» για άλλη μια φορά. Πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρξει μια περισσότερο «γαλλική πινελιά αν και η ηλεκτρο-ποπ της έναρξης ήταν επιτυχημένη παγκοσμίως».

Άλλα αστέρια που φημολογείται ότι θα εμφανιστούν είναι ο πανταχού παρών στο Παρίσι καθόλη τη διαρκεια των Αγώνων, Snoop Dogg, ενώ τις τελευταίες ώρες αυξάνονται και οι εικασίες ότι τη μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η Τέιλορ Σουίφτ. 

Η Σουίφτ έχει ήδη λάβει μέρος σε διαφημιστικά βίντεο που δείχνουν υποστήριξη για την Team USA (την ομάδα των ΗΠΑ) και οι Swifties ισχυρίζονται ότι η σταρ που βρίσκεται στην Ευρώπη για την περιοδεία της, θα μπορούσε να «πεταχτεί» στο Παρίσι - όλα αυτά βέβαια πριν την ακύρωση των συναυλιών της Βιέννης λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που απετράπη λίγες ώρες πριν. 

Άλλοι σταρ που βρίσκονται στο Παρίσι και εικάζεται ότι πιθανόν θα βρεθούν με κάποιον τρόπο στην τελετή λήξης είναι η σκηνοθέτις της Barbie Γκρέτα Γκέργουιγκ, η Μισέλ Γιο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες. Υπήρξαν έντονες φήμες ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα μπορούσε επίσης να συμμετέχει στην τελετή λήξης – αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτοί οι A-listers πρόκειται να συμμετάσχουν στο σόου της 11ης Αυγούστου.

Η γαλλική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων έχει αποκαλύψει ότι το Stade de France θα μετατραπεί σε μια γιγαντιαία αίθουσα συναυλιών, με εκατοντάδες ερμηνευτές, χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου να συμμετέχουν στο σόου δίπλα στους διάσημους σταρ.

Επιπλέον, μια διαρροή επιβεβαιώθηκε: ο Τομ Κρουζ θα εμφανιστεί κατά την τελετή λήξης. Ο 62χρονος αστέρας του Mission: Impossible λέφγεται πως θα συμμετάσχει σε μια περίτεχνη παράσταση με κασκαντέρ. Λέγεται πως ο Τομ Κρουζ θα πέσει - κυριολεκτικά - όταν η Ολυμπιακή σημαία παραδοθεί στο Λος Άντζελες, την πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες του 2028. Πιθανότατα μάλιστα, ο σταρ της δράσης θα πέσει με αλεξίπτωτο στο σήμα του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της παράδοσης της Ολυμπιακής σημαίας στο Λος Άντζελες, την πόλη που θα διοργανώσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028. 

Σύμφωνα με το TMZ, το κόλπο γυρίστηκε τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου τμήματος, ο Κρουζ φαίνεται να αφήνει το Stade de France στο Παρίσι, να ταξιδεύει με αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και να καταλήγει στη διάσημη πινακίδα του Χόλιγουντ.

Ο Τομ Κουζ εθεάθη στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών γυμναστικής γυναικών καθώς και των αγώνων κολύμβησης, και ήδη γνωρίζουμε ότι η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας πρόκειται να λάβει την Ολυμπιακή σημαία από τη Δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα διαρκέσει από τις 22:00 έως τις 00:15 (ώρα Ελλάδος) την Κυριακή 11 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από Euronews

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μποϊκοτάζ στην Τελετή Λήξης και επίσημη καταγγελία στο CAS από την Ρουμανία

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μποϊκοτάζ στην Τελετή Λήξης και επίσημη καταγγελία από την Ρουμανία - Η ανάρτηση της Κομανέτσι

Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι δύο αθλήτριες τους υπέστησαν «ανήθικη» μεταχείριση κατά τη διάρκεια του τελικού της Ενόργανης Γυμναστικής
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Δεν ήθελα να σοκάρω» λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης

Διεθνή / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Δεν ήθελα να σοκάρω» λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης

«Η βούλησή μου είναι να πούμε ότι είμαστε ένα πελώριο “εμείς”. Στη Γαλλία έχουμε το δικαίωμα να αγαπούμε ο ένας τον άλλον, όπως επιθυμούμε» διαβεβαιώνει ο Τομά Ζολί.
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM