Τσιτσιπάς για Τέμπη: Να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο

Τέμπη-Τσιτσιπάς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα: Να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Την οδύνη του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε με ανάρτηση του στα social media ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στον πόνο όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ζήτησε ιδιαίτερα να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών.

Ξεκίνησε την ανάρτηση του σε story στο Instagram με την αναφορά «Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εστίασε στον πόνο για τις οικογένειες, οι οποίες έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έστειλε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για τον κορυφαίο τενίστα η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και «είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα». Παράλληλα ζητάει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Στο τέλος του μηνύματός του κάνει έκκληση να αφιερώσουμε ένα λεπτό προκειμένου να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. «Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη», καταλήγει.

Τέμπη-Τσιτσιπάς: Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM