Τζορτζ Μπάλντοκ: Άγγλοι οπαδοί αποχαιρετούν τον «Furius George» σε παμπ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Άγγλοι οπαδοί αποχαιρετούν τον «Furius George» σε παμπ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ο ξαφνικός χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος τόσο το ελληνικό όσο και το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς παίκτες και οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία έπαιξε επτά χρόνια κι έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας δεν τον ξεχνούν.

Ο «Furious George», όπως τον «βάφτισαν» στον αγγλικό σύλλογο για τη μαχητικότητα και τις αστείρευτες δυνάμεις του στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών, οι οποίοι και φρόντισαν να το ξανατραγουδήσουν για άλλη μια φορά προς τιμήν του.

«Υπάρχει ένας Starman που τρέχει δεξιά, το όνομά του είναι Τζόρτζι Μπάλντοκ και είναι δυναμίτης», σε απλή μετάφραση…

Το εν λόγω σύνθημα ηχούσε στο «Bramall Lane» κατά την επταετή παρουσία του Μπάλντοκ. Μια ανακατασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού του Ντέιβιντ Μπόουι, αφιερωμένη στον 31χρονο ο οποίος την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Το λεγόμενο «Starman» ακούστηκε και πάλι σε τοπική παμπ του Σέφιλντ, όπου οι φίλοι της ομάδας ένωσαν τις φωνές τους στη μνήμη του αγαπημένου τους παίκτη:

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM