Επίθεση χάκερ δέχτηκε το site της CIA

Επίθεση χάκερ δέχτηκε το site της CIA Facebook Twitter
0

To ste της CIA δέχτηκε επίθεση από χάκερ και έμεινε εκτός λειτουργίας για μερικά λεπτά στις 15 Ιουνίου. Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το γεγονός λέγεται Lulz Security, η οποία ανακοίνωσε την επίθεση μέσω Twitter.

Eκπρόσωπος της CIA δήλωσε "βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας".

Η ομάδα Lulz Security έχει ως τώρα απενεργοποιήσει site, έχει δημοσιοποιήσει προσωπικές πληροφορίες πελατών και administrator και άλλα. Οι αναλυτές ασφάλειας δεν θεωρούν σημαντικές τις επιθέσεις λέγοντας ότι οι χάκερ απλώς κάνουν επίδειξη γνώσεων και αυτό που προσπαθούν είναι να τραβήξουν την προσοχή.

Στην περίπτωση του site της CIA δεν κατάφεραν να διεισδύσουν στις περιοχές με τα ευαίσθητα δεδομένα, είπε ο Jeffrey Carr. "Aυτό που προσπαθούν να πουν είναι "κοίτα πόσο καλοί είμαστε". Αυτό που τους αρέσει είναι να δείχουν ότι η ασφάλεια σε σημαντικά site είναι της πλάκας."

via

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μουσική μπορεί να «αγγίξει» την καρδιά, ακόμα και μέσα στη μήτρα

Τech & Science / Η μουσική μπορεί να «αγγίξει» την καρδιά των εμβρύων - Οι διαφορές μεταξύ των δύο κλασικών συνθέσεων

Oι ερευνητές μπόρεσαν να μετρήσουν την απόκριση του καρδιακού ρυθμού των εμβρύων και να εντοπίσουν τις αλλαγές στη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια και μετά την αναπαραγωγή της μουσικής
LIFO NEWSROOM
«Συναρπαστικό» εμβόλιο κατά του καρκίνου δίνει ελπίδα στους ασθενείς

Τech & Science / «Επαναστατικό» εμβόλιο κατά του καρκίνου δίνει ελπίδα στους ασθενείς

Το εμβόλιο δρα σαν «αφίσα καταζητούμενου», αποκαλύπτοντας κρυμμένα καρκινικά κύτταρα, ώστε το ανοσοποιητικό να τα αναγνωρίζει και να τα καταστρέφει πριν εμφανιστεί ξανά η ασθένεια
LIFO NEWSROOM