Το Twitter προχωρά σε αλλαγές στο όριο των 140 χαρακτήρων

Το Twitter προχωρά σε αλλαγές στο όριο των 140 χαρακτήρων Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που δημοσιεύονται σε διάφορα τεχνολογικά sites, το Twitter μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να σταματήσει να καταμετρά τις φωτογραφίες και τα links στο όριο των 140 χαρακτήρων.

Τον Ιανουάριο, ο CEO του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Τζακ Ντόρσι, είχε δηλώσει ότι  αναζητούνται τρόποι προκειμένου να παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα στις αναρτήσεις τους.

Επιπλέον, τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι σκόπευε να αυξήσει το όριο των άμεσων μηνυμάτων μεταξύ δύο χρηστών στους 10.000 χαρακτήρες.

Τώρα, οι σύνδεσμοι «τρώνε» 23 χαρακτήρες από το όριο των 140, μειώνοντας σημαντικά το κείμενο που μπορούν να γράψουν οι χρήστες όταν στο tweet τους θέλουν μοιραστούν κάποιο online περιεχόμενο.

Παλαιότερα, ο Ντόρσι είχε χαρακτηρίσει το όριο των 140 χαρακτήρων ως έναν «όμορφο περιορισμό» που «εμπνέει τη δημιουργικότητα και τη συντομία». Ωστόσο, η εταιρεία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο να προσελκύσει νέους χρήστες, ενώ οι μετοχές της έχουν υποχωρήσει κατά περίπου 70% σε διάστημα ενός έτους.

Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Οι πλατφόρμες που εξετάζουν οι Αμερικανοί influencers μετά την επικείμενη απαγόρευση του

Τech & Science / TikTok: Οι πλατφόρμες που εξετάζουν οι Αμερικανοί influencers μετά την επικείμενη απαγόρευση του

Σύμφωνα με στοιχεία του TikTok, μικρές επιχειρήσεις και δημιουργοί περιεχομένου στις ΗΠΑ θα χάσουν 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μέσα στον πρώτο μήνα από την παύση λειτουργίας της πλατφόρμας
LIFO NEWSROOM
Το Parker Solar Probe της NASA πλησιάζει σήμερα όσο ποτέ άλλοτε τον Ήλιο

Τech & Science / Το Parker Solar Probe της NASA πλησιάζει σήμερα όσο ποτέ άλλοτε τον Ήλιο

Το Parker Solar Probe είναι το πρώτο διαστημόπλοιο που εισέρχεται στην εξωτερική ατμόσφαιρα του Ήλιου, γνωστή ως κορώνα, και θα επιστρέψει δεδομένα από περιοχές που μέχρι τώρα δεν έχουν εξερευνηθεί
LIFO NEWSROOM