Το WhatsApp θα επιτρέπει επεξεργασία των μηνυμάτων- Αλλά με χρονικό όριο

Το WhatsApp θα επιτρέπει επεξεργασία των μηνυμάτων- Αλλά με χρονικό όριο Facebook Twitter
0

Οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν πλέον να επεξεργάζονται τα μηνύματα που έχουν στείλει, αλλά με χρονικό όριο. 

Όσοι χρησιμοποιούν το WhatsApp θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να τροποποιούν τα μηνύματά τους, αλλά μόνο για έως 15 λεπτά αφού τα έχουν στείλει, ανακοίνωσε η εφαρμογή. 

Το app, που ανήκει στη Meta, άρχισε να λανσάρει σταδιακά αυτή τη νέα λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως εντός των επόμενων εβδομάδων.  

Κάθε μήνυμα στο οποίο έχει γίνει επεξεργασία θα φέρει τη σχετική σήμανση, αλλά δεν θα εμφανίζεται το ιστορικό, έτσι ώστε ένας χρήστης να μην μπορεί να δει τι ανέφερε αυτό, προτού τροποποιηθεί. 

Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία πατώντας πάνω στο μήνυμα και επιλέγοντας το «edit» από το μενού που θα εμφανίζεται. Έως τώρα, ο μόνος τρόπος να διορθωθεί ένα μήνυμα στο WhatsApp ήταν να διαγραφεί και να σταλεί ένα νέο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο παραλήπτης έβλεπε πως διεγράφη κάποιο μήνυμα. 

«Από τη διόρθωση ενός απλού ορθογραφικού λάθους, μέχρι την προσθήκη επιπλέον κειμένου σε ένα μήνυμα, με ενθουσιασμό σας δίνουμε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στο σταλμένο μήνυμα και να επιλέξετε “edit” από το μενού, για έως 15 λεπτά αφού εστάλη», ανέφερε το WhatsApp στην ανακοίνωση. 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έκανε ανάρτηση στο Facebook για την αλλαγή στο WhatsApp και έδωσε ένα παράδειγμα για τη διόρθωση των μηνυμάτων στο WhatsApp. Περίπου πριν από μια δεκαετία το Facebook έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται αναρτήσεις και σχόλια. Αντίθετα, το Instagram- που επίσης ανήκει στη Meta- επιτρέπει τη διόρθωση αναρτήσεων, αλλά όχι των σχολίων. 

Με πληροφορίες από Guardian

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Open Business: Η νέα πλατφόρμα κάνει την ίδρυση επιχειρήσεων διαδικτυακή και πιο εύκολη από ποτέ

Τech & Science / Open Business: Η νέα πλατφόρμα κάνει την ίδρυση επιχειρήσεων διαδικτυακή και πιο εύκολη από ποτέ

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία της Open Business, της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων που «ανοίγει παράθυρο στο μέλλον»
LIFO NEWSROOM
Η επιστήμη έχει μια νέα θεωρία για την καταγωγή του φιλιού

Tech & Science / Η επιστήμη έχει μια νέα θεωρία για την καταγωγή του φιλιού

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η προέλευση του φιλιού ανάγεται σε μια πρακτική περιποίησης των μεγάλων πιθήκων που χτενίζουν το τρίχωμα των οικείων τους με τα δάχτυλά τους και χρησιμοποιούν τα χείλη τους για να απομακρύνουν τα υπολείμματα.
LIFO NEWSROOM
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Πάνω από 800 εκατομμύρια ενήλικες έχουν διαγνωστεί - Το 59% δεν λαμβάνει θεραπεία

Τech & Science / Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Πάνω από 800 εκατομμύρια ενήλικες έχουν διαγνωστεί - Το 59% δεν λαμβάνει θεραπεία

Έκτακτη η ανάγκη για χρηματοδότηση φαρμάκων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων για έγκαιρη ανίχνευση και αποτελεσματική θεραπεία σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιστήμονες ζητούν να μειωθούν τα ίχνη που αφήνουν στον αέρα τα αεροπλάνα

Τech & Science / Γιατί επιστήμονες ζητούν να μειωθούν τα ίχνη που αφήνουν στον αέρα τα αεροσκάφη

Τα λεγόμενα «ίχνη συμπύκνωσης» που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα δεν μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, αλλά κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι συνεισφέρουν σημαντικά στην υπερθέρμανση του πλανήτη
LIFO NEWSROOM
Οι σκύλοι μπορούν να αναγνωρίσουν έναν κακό άνθρωπο σύμφωνα με επιστήμονες

Τech & Science / Οι σκύλοι μπορούν να αναγνωρίσουν έναν κακό άνθρωπο, σύμφωνα με Ιάπωνες επιστήμονες

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που περιελάμβανε 34 σκύλους, δείχνουν ότι οι σκύλοι διαθέτουν ανεπτυγμένη κοινωνική νοημοσύνη και μπορούν να καταλάβουν πότε ένα άτομο δεν είναι αξιόπιστο
LIFO NEWSROOM
Ο Ουρανός, ο παγωμένος πλανήτης - γίγας μπορεί να έχει παρεξηγηθεί επί σχεδόν 40 χρόνια

Τech & Science / Ο Ουρανός, ο παγωμένος πλανήτης - γίγας μπορεί να έχει παρεξηγηθεί επί σχεδόν 40 χρόνια

Ένα σπάνιο γεγονός ηλιακού ανέμου λάμβανε χώρα όταν το Voyager 2 της NASA πέρασε από εκεί το 1986, σύμφωνα με μια μελέτη, το οποίο επηρέασε αυτό που πιστεύαμε για τον αινιγματικό πλανήτη.
LIFO NEWSROOM