Γερμανία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther συγκρούστηκαν στον αέρα

Γερμανία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther συγκρούστηκαν στον αέρα Facebook Twitter
EPA
0

Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther, τα οποία ανήκουν στη γερμανική πολεμική αεροπορία, συγκρούστηκαν στον αέρα και συνετρίβησαν στη Βόρεια Γερμανία.

Το γεγονός επιβεβαίωσε το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο δεν γνωστοποιήθηκαν τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιλότοι διασώθηκαν, καθώς χρησιμοποίησαν έγκαιρα το σύστημα αυτόματης εκτόξευσης αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για το αν έχουν εντοπιστεί. Γερμανικά Μέσα ανέφεραν ότι τα μαχητικά αεροσκάφη συνετρίβησαν σε κατοικημένη περιοχή.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σύγκρουση των αεροπλάνων έγινε λίγο μετά τις 14:00 (τοπική ώρα). Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με αναφορές, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος με τα συντρίμμια των μαχητικών να πέφτουν στο έδαφος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ή αναφορές για τραυματισμούς.


Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ανεύρεση των πιλότων και στις πυρκαγιές που προκλήθηκαν στα δάση ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM