Μυστήριο με τη συντριβή αεροπλάνου στο Αφγανιστάν: Κανένα δικό μας δεν έπεσε, λέει η Ariana Airlines

Μυστήριο με τη συντριβή αεροπλάνου στο Αφγανιστάν: Κανένα δικό μας δεν έπεσε, λέει η Ariana Airlines Facebook Twitter
Θρίλερ με τη συντριβή αεροσκάφους στο Αφγανιστάν (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Αξιωματούχοι από επαρχία του Αφγανιστάν δηλώνουν ότι συνετρίβη στην περιοχή αεροπλάνο της Ariana Airlines, αλλά η αεροπορική εταιρεία το διαψεύδει.

Ο Αρίφ Νουρί, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Γκάζνι- περιοχή που ελέγχουν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν- δήλωσε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Ντεχ Γιακ τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δύο μέλη του τοπικού συμβουλίου επίσης επιβεβαίωσαν τη συντριβή, σύμφωνα με το Associated Press.


Όμως, ο υπηρεσιακός διευθυντής της Ariana Airlines, Μιργουάις Μιρζακουάλ, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι κανένα από τα αεροπλάνα της κρατικής αεροπορικής εταιρείας δεν συνετρίβη στο Αφγανιστάν. Επίσης η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι όλα τα αεροσκάφη της είναι λειτουργικά και ασφαλή.


Εξαιτίας των συγκεχυμένων πληροφοριών, ακόμη δεν γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη, κατά δήλωση των Αφγανών αξιωματούχων, ούτε η τύχη τους και τα αίτια της συντριβής.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM