Αίγυπτος: Νεκροί 7 ασθενείς με κορωνοϊό έπειτα από πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Αίγυπτος: Νεκροί 7 ασθενείς με κορωνοϊό έπειτα από πυρκαγιά σε νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Επτά ασθενείς, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Αίγυπτο.

Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο της κωμόπολης Ουμπούρ, κοντά στο Κάιρο. Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Τον Ιούνιο είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας. Τότε επίσης είχαν χάσει τη ζωή τους επτά ασθενείς, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε εκεί.

Στην Αίγυπτο έχουν καταγραφεί έως τώρα 130.126 κρούσματα κορωνοϊού και περισσότεροι από 7.300 θάνατοι. Η πανδημία έχει φέρει στα όριά του το σύστημα υγείας και οργανώσεις υγειονομικών προειδοποιούν ότι μπορεί να καταρρεύσει πλήρως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM