Αποφυλακίστηκε ο γιος του Πελέ

Αποφυλακίστηκε ο γιος του Πελέ Facebook Twitter
0

Εκτός φυλακής βρίσκεται από σήμερα ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, όπου είχε βρεθεί λόγω εμπλοκής του σε υποθέσεις ναρκωτικών, μετά από την έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του.

Ο γιος του διάσημου ποδοσφαιριστή-σύμβολο για τους Βραζιλιάνους -και τερματοφύλακας ο ίδιος στη Σάντος, την ομάδα στην οποία διέπρεψε ο πατέρας του- είχε συλληφθεί το 2005 για πρώτη φορά και είχε αποκαλυφθεί η σχέση του με τον Ναλντίνιο, τον ηγέτη μιας συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών.

Ο ίδιος αρνιέται τη σχέση του με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και υποστηρίζει ότι είναι απλά εξαρτημένος χρήστης.

Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 33 ετών, όμως είχε λάβει άδεια να παραμείνει ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή που είχε καταθέσει. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως συνελήφθη επειδή δεν είχε παραδώσει το διαβατήριο του στις αρχές και ότι σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι είχε χάσει το διαβατήριο και είχε δηλώσει την απώλεια του στην αστυνομία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Διεθνή / Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση στη Ρώμη φέρνει νέα δυναμική στην ουκρανική διπλωματία - Ο Τραμπ αμφισβητεί τις προθέσεις του Πούτιν και δίνει στους Ουκρανούς λόγο να ελπίζουν
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ