Βιέννη: 34χρονη σκότωσε και τεμάχισε σύζυγο και εραστή

Βιέννη: 34χρονη σκότωσε και τεμάχισε σύζυγο και εραστή Facebook Twitter
5

34χρονη, ιδιοκτήτρια καταστήματος με παγωτά στη Βιένη, ομολόγησε χθες στο δικαστήριο ότι σκότωσε με Μπερέτα τον πρώην σύζυγο και τον εραστή της και στη συνέχεια τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο και τους έθαψε στο υπόγειο του καταστήματος.

Η  Εστιμπαλίζ Καρράντζα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της λέγοντας ότι οι δύο άνδρες την είχαν ταπεινώσει, ο μεν πρώην σύζυγος ασκώντας λεκτική βία εναντίον της, ο δε εραστής απατώντας την.

 «Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη για τον πρώην σύζυγο, κατηγορώντας τον ότι μετά το γάμο τους και τις οικονομικές δυσκολίες που ανέκυψαν δεν έδειχνε ενδιαφέρον για εκείνη.

Tον εραστή  τον σκότωσε μετά τον άνδρα της και ενώ ζούσαν όλοι μαζί γιατί μετά από ένα καβγά, όταν βρήκε μηνύματα στο κινητό του, «γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών». Τα πτώματα αφού τα τεμάχισε, τα έβαλε στην κατάψυξη του καταστήματος και στη συνέχεια τα έθαψε στο υπόγειο.

Η εισαγγελέας προειδοποίησε ότι η 34χρονη-που τα αυστριακά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως "γυναίκα του πάγου"- έχει δύο πλευρές που "την κάνουν ικανή να σκοτώσει ξανά" ενώ την περιέγραψε ως μια "ψυχρή, ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Διεθνή / Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Σε ομιλία της σήμερα – μόλις 48 ώρες πριν από τη σύνοδο κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες – η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι τα κράτη-μέλη θα μπορούν να αντλήσουν αυτά τα δάνεια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια