Brexit: Η Μέρκελ θα συζητήσει με τον Τζόνσον για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ένα ομαλό «διαζύγιο»

Brexit: Η Μέρκελ θα συζητήσει με τον Τζόνσον για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ένα ομαλό «διαζύγιο» Facebook Twitter
EPA
0

Για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ένα Brexit χωρίς τριβές θα συζητήσει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Ειδικότερα, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως θα συζητήσει κατά τις συνομιλίες, που θα έχει αργότερα σήμερα με τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, το πώς μπορεί να εξασφαλιστεί ότι το διαζύγιο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό.

«Σήμερα θα μιλήσω με τον βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος με επισκέπτεται, για το πώς μπορούμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες τριβές κατά τη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς πρέπει να δώσουμε μάχη για την οικονομική ανάπτυξή μας», δήλωσε η Μέρκελ σε ομιλία της σε διάσκεψη που είχε θέμα τις αεροπορικές μεταφορές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε» του απάντησε

Διεθνή / Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε», του απάντησε

«Τους είπες ότι ένα χρόνο αφότου γυρίσαμε το "L.A. Confidential" πέταξες στη Σαβάνα μόνο και μόνο για να περάσεις χρόνο μαζί μου;» συνέχισε o Σπέισι σε βίντεο, με το οποίο απάντησε στις νέες καταγγελίες
LIFO NEWSROOM