Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια

Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια Facebook Twitter
Δανία: 5,5 ευρώ το ένα αντισηπτικό, 134 ευρώ τα δύο - Η λύση του σούπερ μάρκετ για να μην αδειάζουν τα ράφια (FAcebook)
0

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ «Rotunden» στην Δανία ανακάλυψαν έναν ευφυέστατο τρόπο ώστε οι πελάτες τους να μην αδειάζουν τα ράφια με τα αντισηπτικά λόγω κορωνοϊού.

Ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ. Τα δύο μπουκαλάκια όμως της ίδιας εταιρείας κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ.

Έτσι, πλέον οι πελάτες δύσκολα αγοράζουν και δεύτερο μπουκαλάκι με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαθέσιμα για όλους.

Στην σελίδα στο Facebook του σούπερ μάρκετ, που θεωρείται από τα delicatessen στη χώρα, οι υπεύθυνοι απευθυνόμενοι στους πελάτες τους ανέφεραν:

«Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο:

Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό.

Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM