Diddy: «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν, έκανε λάθη όπως όλοι μας», λέει η μητέρα του

Diddy: «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται, έκανε λάθη όπως όλοι μας», λέει η μητέρα του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images / John Nacion
0

Η μητέρα του Diddy πήρε θέση, για πρώτη φορά, σχετικά με τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος της.

Ο Diddy, κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμούς, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και εμπορεία ανθρώπων, με τα φερόμενα ως θύματα, να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Η Τζανίς Κομπς έκανε δηλώσεις μέσω δικηγόρου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον 54χρονο ράπερ, ισχυριζόμενη ότι όλα όσα έχουν προκύψει εναντίον του, δεν είναι αλήθεια αλλά μια «αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα».

Η Κομπς ανέφερε: «Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς ως μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά θλιμμένη από τους ισχυρισμούς εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι σπαρακτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα. Το να γίνομαι μάρτυρας αυτού που μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν να έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι ένας πόνος πολύ αβάσταχτος για να τον εκφράσω με λόγια».

Όσο για το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν μήνες και δείχνει τον Diddy να ξυλοκοπά την πρώην σύντροφό του, Κάσι, η μητέρα του σχολίασε: «Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα είναι τόσο στενά συνδεδεμένα που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να γίνει πιστευτή».

«Δεν είμαι εδώ για να παρουσιάσω τον γιο μου ως τέλειο, γιατί δεν είναι. Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν του, όπως όλοι μας. Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το να αρνείται ότι υπήρξε βίαιος με μια πρώην σύντροφό του, ενώ η κάμερα του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο. Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα συνδέονται τόσο στενά μεταξύ τους που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να γίνει πιστευτή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η αστική νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να συμβιβαστεί με την αγωγή της πρώην συντρόφου του (Κάσι) αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να προκληθεί εξοστρακισμός, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτή την απόφαση εναντίον του γιου μου, ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής» αναφέρει στη δήλωσή της η μητέρα του Diddy.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Diddy: Τα social media εικάζουν ότι παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

Διεθνή / Diddy: Τα δύο βίντεο που τροφοδοτούν τις θεωρίες πως παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

«Ο Τζάστιν περνάει τις 48 ώρες του με τον Diddy. Περνάνε τέλεια, καλύτερα από ποτέ. Το πού περνάμε την ώρα μας και το τι κάνουμε, δεν μπορούμε ακριβώς να το αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο κάθε 15χρονου» δήλωνε ο Diddy
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM