Επίθεση στον ΓΓ του ΟΗΕ από απερχόμενο μέλος

Επίθεση στον ΓΓ του ΟΗΕ από απερχόμενο μέλος Facebook Twitter
0

Σκληρή επίθεση εναντίον του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν εξαπέλυσε η απερχόμενη γενική γραμματέας της Υπηρεσίας Εσωτερικής Εποπτείας του οργανισμού Ίνγκα Μπριτ Αχλένιους. Στη τελική αναφορά της, μέρος της οποίας βρέθηκε στα χέρια της Washington Post, η Αχλένιους κατηγορεί τον Μπαν πως παρενέβη  στις προσπάθειές της να πατάξει τη διαφθορά εμποδίζοντάς την να προσλάβει προσωπικό και διενεργώντας δικές του εσωτερικές έρευνες. «Οι πράξεις σας δεν είναι απλώς ελεεινές, αλλά και ιδιαίτερα κατακριτέες. Οι πράξεις σας είναι άνευ προηγουμένου και κατά τη γνώμη μου σας εκθέτουν υπερβολικά», γράφει η ίδια  προσθέτοντας, «Λυπούμαι αλλά η γραμματεία σήμερα είναι σε διαδικασία σήψης». Ο προσωπάρχης του Μπαν, Βιγιάι Ναμπιάρ, από την άλλη δήλωσε στην εφημερίδα με γραπτή του απάντηση ότι «πολλά σχετικά γεγονότα δεν αναφέρθηκαν ή παρουσιάστηκαν στρεβλά» από την Αχλένιους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM