Γερμανία: Η Lufthansa ακυρώνει επιπλέον 2.000 πτήσεις αυτό το καλοκαίρι

Αεροπλάνο Facebook Twitter
Φωτ: Jan Rosolino on Unsplash
0

Η Lufthansa ακυρώνει επιπλέον 2.000 πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο αυτό το καλοκαίρι, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ναυαρχίδα, επικαλούμενη ελλείψεις προσωπικού στα αεροδρόμια καθώς και τη βιομηχανική δραστηριότητα και τη συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19.

«Η Lufthansa έχει εφαρμόσει πολυάριθμα μέτρα και προσλαμβάνει επιπλέον προσωπικό όπου είναι δυνατόν για να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα του προγράμματος πτήσεων και έτσι να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σχεδιασμού», δήλωσε η εταιρεία στο Reuters.

«Οι απεργίες προσωπικού για την ασφάλεια των πτήσεων, καιρικά φαινόμενα και, ειδικότερα, το αυξημένο ποσοστό μολύνσεων από τον κορωνοϊό έχουν πλέον επιβαρύνει επιπλέον το σύστημα», ανέφερε η εταρεία, επιβεβαιώνοντας μια προηγούμενη αναφορά της εφημερίδας Bild.

Οι ακυρώσεις έρχονται πέρα από τις 770 ακυρωμένες πτήσεις που είχε ανακοινώσει για την εβδομάδα από 8 έως 14 Ιουλίου.

Η Lufthansa τόνισε ότι οι πρόσθετες ακυρώσεις επηρέασαν τις πτήσεις, ειδικά την απογευματινή και βραδινή κίνηση.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM